Συχνές ερωτήσεις

 • Ποτέ πρέπει να εξετάσει το παιδί μου ορθοδοντικός για πρώτη φορά;

  Ποτέ πρέπει να εξετάσει το παιδί μου ορθοδοντικός για πρώτη φορά;

  Η πρώτη επίσκεψη στον ορθοδοντικό πρέπει να γίνει κατά την ηλικία των 6-7 ετών. Αν και μικρό μόνο ποσοστό των παιδιών στην ηλικία αυτή πρέπει να ξεκινήσουν θεραπεία, εντούτοις είναι εξαιρετικής σημασίας για τα συγκεκριμένα περιστατικά να διαγνωστούν και να θεραπεύονται εγκαίρως. Έτσι το παιδί γλιτώνει κόπο, ταλαιπωρία και χρόνο και κυρίως αποφεύγει να «θυσιάσει» μόνιμα δόντια όταν αργότερα προσπαθήσει να διορθώσει το πρόβλημα.

 • Πού πρέπει να απευθυνθώ για να εξεταστεί το παιδί μου ορθοδοντικά;

  Πού πρέπει να απευθυνθώ για να εξεταστεί το παιδί μου ορθοδοντικά;

  Η ορθοδοντική εξέταση είναι μια διαδικασία που απαιτεί από το γιατρό μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία. Έτσι το σωστό είναι να γίνεται από τον ειδικό ορθοδοντικό. Οι ορθοδοντικοί είναι οδοντίατροι οι οποίοι έχουν ειδικευτεί επιπλέον σε πανεπιστημιακά προγράμματα ορθοδοντικής για 3 χρόνια και ασκούν αποκλειστικά ορθοδοντικές οδοντιατρικές πράξεις.

 • Τι περιλαμβάνει η πρώτη εξέταση;

  Τι περιλαμβάνει η πρώτη εξέταση;

  Στην πρώτη εξέταση λαμβάνεται το ιστορικό του ασθενή και γίνεται η κλινική εκτίμηση από τον ειδικό. Είναι σημαντικό αυτή η εξέταση να γίνει με τρόπο που το παιδί θα νιώθει άνετα, ώστε να μην του δημιουργηθεί φόβος ή άγχος για τον οδοντίατρο ή την θεραπεία. Στην περίπτωση που απαιτείται περαιτέρω διερεύνηση απαιτείται ακτινογραφικός έλεγχος ο οποίος απεικονίζει τα δόντια και τις γνάθους.
  Κατόπιν λαμβάνονται αποτυπώματα από τα οδοντικά τόξα ώστε να δημιουργηθούν γύψινα ακριβή αντίγραφα των δοντιών. Μετά την ανάλυση και μέτρηση από τον ορθοδοντικό των αντιγράφων αυτών (των εκμαγείων), την μέτρηση των ακτινογραφιών, την εκτίμηση των φωτογραφιών και την συνεκτίμηση του ιστορικού θα καταστρωθεί το σχέδιο θεραπείας.

 • «Μασελάκια» ή «κολλητά σιδεράκια»;

  «Μασελάκια» ή «κολλητά σιδεράκια»;

  Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει σε μια τέτοια ερώτηση τόσο απλά και χωρίς πρώτα να έχει κάνει σωστή εξέταση και ορθή διάγνωση. Διότι κάθε ορθοδοντική ανωμαλία είναι εξατομικευμένη γι' αυτό και σε κάθε παιδί και σε κάθε πρόβλημα ταιριάζει και καταστρώνεται ένα ξεχωριστό σχέδιο θεραπείας που αφορά αυτό και μόνο το παιδί και είναι σωστή μόνο για αυτό ενώ στόχο πρέπει να έχει το τέλειο αποτέλεσμα. Έτσι, ο γιατρός πρέπει κάθε φορά να διαλέγει σωστά το μηχανισμό που θα χρησιμοποιήσει, κινητό μηχανισμό («μασελάκια»), σταθερό («κολλητά σιδεράκια») ή συνδυασμό των και των δύο.

 • Να ξεκινήσω θεραπεία όταν θα έχουν ανατείλει όλα του τα δόντια;

  Να ξεκινήσω θεραπεία όταν θα έχουν ανατείλει όλα του τα δόντια;

  Πολλοί γονείς πιστεύουν ότι η ορθοδοντική θεραπεία πρέπει να ξεκινά όταν τα παιδιά αποκτούν όλα τους τα μόνιμα δόντια. Η άποψη αυτή, αν και φαίνεται λογική, δεν είναι πάντοτε σωστή. Αυτό κυρίως συμβαίνει όταν πρόκειται για σκελετικά προβλήματα διότι πρέπει οι γνάθοι να καθοδηγηθούν όσο το δυνατόν πιο νωρίς στην ορθή ανάπτυξη. 
  Αν λοιπόν περιμένουμε να ολοκληρωθεί η ανατολή των δοντιών δυσκολεύουμε την θεραπεία, επιμηκύνουμε τη διάρκειά της, ενώ τέλος ίσως απαιτηθούν εξαγωγές μόνιμων δοντιών τις οποίες θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει.
  Γι' αυτό, ο ορθοδοντικός πρέπει να αποφασίζει πότε είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για την έναρξη της ορθοδοντικής θεραπείας.

 • Είναι η ορθοδοντική θεραπεία επώδυνη;

  Είναι η ορθοδοντική θεραπεία επώδυνη;

  Η ορθοδοντική θεραπεία είναι κατά κανόνα μια ανώδυνη διαδικασία. Μόνο ένα αίσθημα ελαφρού σφιξίματος στα δόντια ακολουθεί κάθε ραντεβού στον ορθοδοντικό το οποίο, όμως, μετά από κάποιες ώρες σταδιακά υποχωρεί. Άλλωστε γι αυτό και σε κανένα στάδιο της θεραπείας δεν απαιτείται η χρήση κάποιου είδους αναισθησίας!

 • Στοματική υγιεινή κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

  Στοματική υγιεινή κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

  Κατά τη διάρκεια της θεραπείας οι απαιτήσεις για σωστή και επιμελή στοματική υγιεινή βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των απαιτήσεων από την πλευρά του ασθενή. Το σωστό βούρτσισμα απαιτεί συνέπεια και να αφιερώσουμε λίγο περισσότερο χρόνο καθημερινά για τον καθαρισμό των δοντιών και των ορθοδοντικών μηχανισμών. Με καλή θέληση, την καθοδήγηση του ορθοδοντικού και τη συνεργασία των γονέων επιτυγχάνουμε άριστα επίπεδα στοματικής υγιεινής καθ όλη τη διάρκεια της θεραπείας.

 • Πόσο διαρκεί μια ορθοδοντική θεραπεία;

  Πόσο διαρκεί μια ορθοδοντική θεραπεία;

  Ο χρόνος θεραπείας είναι απόλυτα εξαρτημένος από το πρόβλημα και εντελώς εξατομικευμένος για τον κάθε ασθενή. Έτσι το ερώτημα δεν είναι δυνατό να απαντηθεί παρά μόνο για τον καθένα ξεχωριστά και ανάλογα με τι πρόβλημα που εμφανίζει. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι μια μέση θεραπεία κρατάει από ενάμιση έως δυόμισι χρόνια.

 • Κάθε πότε πρέπει να επισκέπτομαι τον ορθοδοντικό;

  Κάθε πότε πρέπει να επισκέπτομαι τον ορθοδοντικό;

  Περίπου μια φορά το μήνα γίνεται μια επίσκεψη στο ορθοδοντικό ιατρείο όπου "ρυθμίζονται" οι μηχανισμοί και η οποία και είναι εντελώς ανώδυνη.

 • Πού οφείλονται τα ορθοδοντικά προβλήματα;

  Πού οφείλονται τα ορθοδοντικά προβλήματα;

  Η αιτιολογία των ορθοδοντικών προβλημάτων είναι πολυπαραγοντική. Συχνά συνδυάζει κληρονομικούς παράγοντες, πληροφορίες δηλαδή που υπάρχουν στο γενετικό μας υλικό, και περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως π.χ. η πρόωρη απώλεια δοντιών, στοματικές έξεις (θηλασμός δαχτύλου, πιπίλα), τραύματα κλπ.

 • Γιατί να κάνω ορθοδοντική;

  Γιατί να κάνω ορθοδοντική;

  Η ορθοδοντική θεραπεία έχει πολλαπλά οφέλη.
  1. Επιτυγχάνει την ορθή σύγκλειση των δοντιών,
  2. τη σωστή λειτουργία του στοματογναθικού συστήματος και έτσι
  3. την σωστή μάσηση και ομιλία,
  4. την αποφυγή δημιουργίας περιοδοντοπαθειών,
  5. την διευκόλυνση του γενικού οδοντιάτρου στην ορθή αποκατάσταση των δοντιών και
  6. την αρμονία του προσώπου.

  Η ορθοδοντική προσπαθεί πάντα να προσφέρει υγεία αλλά ταυτόχρονα να αναδείξει όμορφα χαμόγελα!

 • Ορθοδοντική και ενήλικες.

  Ορθοδοντική και ενήλικες.

  Η ορθοδοντική θεραπεία ήταν για πολλά χρόνια ένα είδος ταμπού για τους ενήλικες ασθενείς. Αυτό συνέβαινε διότι δεν ήταν διατεθειμένοι να υποστούν το «αισθητικό κόστος» που έχουν τα κλασικά σιδεράκια.Σήμερα οι ενήλικες που αποφασίζουν να φτιάξουν το χαμόγελό τους με ορθοδοντική θεραπεία δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την εικόνα τους κατά τη διάρκεια της θεραπείας αφού η σύγχρονη επιστήμη τους δίνει τρεις πολύ διαφορετικές αλλά αξιόπιστες και απολύτως συμβατές με την αισθητική του προσώπου λύσεις.

  1.Τη θεραπεία με κεραμικά σιδεράκια δηλαδή σιδεράκια στο χρώμα του δοντιού,
  2. γλωσσικούς μηχανισμούς, δηλαδή σιδεράκια τα οποία κολλιούνται από την εσωτερική πλευρά ων δοντιών, και
  3. θεραπείες με διαφανείς νάρθηκες Invisalign.

Περισσότερα: Συχνές ερωτήσεις

Η Ομάδα μας

Η Ομάδα μας

DSC 5472 2000

DSC 5431

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Μάρκου

είναι ειδικός ορθοδοντικός και ασχολείται αποκλειστικά με την άσκηση της ορθοδοντικής.

 • Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Ορθοδοντική στο Justus Liebig University Giessen πανεπιστήμιο της Γερμανίας δίπλα στους πρωτοπόρους και διακεκριμένους καθηγητές της Ορθοδοντικής, Prof. H. Pacherz και Prof. Dr. S. Ruf.
 • Στο Giessen University ολοκλήρωσε τη διδακτορική του διατριβή και ανακηρύχθηκε διδάκτορας στο πανεπιστήμιο αυτό.
 • Έτσι, εργάστηκε για 11 συνεχή χρόνια στη Γερμανία, επιβλέποντας την άσκηση φοιτητών στο Justus – Liebig - University αλλά και παρακολουθώντας και θεραπεύοντας πληθώρα περιστατικών σε ενήλικες και παιδιά σε ιδιωτικές κλινικές στο Giessen και στη Bremen της Γερμανίας, συνδυάζοντας με τον τρόπο αυτό την ακαδημαϊκή εκπαίδευση με την καθημερινή άσκηση της Ορθοδοντικής.
 • Έχει συμμετάσχει σε πολλά οδοντιατρικά συνέδρια στην Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική.
 • Έχει μιλήσει σε πανελλήνια συνέδρια με θέμα τη διόρθωση της δεύτερης τάξης με συσκευή Herbst, την άπνοια ύπνου, θέματα γλωσσικής Ορθοδοντικής αλλά και γιά θεραπείες με τη χρήση διαφανών ναρθήκων.
 • Από το 2008 διατηρεί ορθοδοντικό ιατρείο στο Περιστέρι, όπου καλύπτεται όλο το φάσμα της σύγχρονης ορθοδοντικής παιδιών αλλά και ενηλίκων.
 • Απόκτησε τον τίτλο Msc στην γλωσσική ορθοδοντική στο Πανεπιστήμιο Federico II της Νάπολη το 2017.

Είναι μέλος των:

 • Ο.Σ.Α. (Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής)
 • Ε.Ο.Γ.Μ.Ε (Εταιρεία Γναθοπροσωπικής Μελέτης και Έρευνας)
 • ΕΛΕΓΟ (Ελληνικής Εταιρείας Γλωσσικής Ορθοδοντικής)
 • E.O.S. (European Orthodontic Society)
 • W.F.O. (World Federation Orthodontics).

DSC 5346

Κατέ Νίτσου

Είναι υπεύθυνη της γραμματειακής υποστήριξης του Ιατρείου, για την καταχώρηση του προφίλ των ασθενών, για την έκδοση των παραπεμπτικών ενώ οργανώνει την υποδοχή των ασθενών, το κλείσιμο των ραντεβού και την ομαλή διεξαγωγή της ροή τους.

Επιβλέπει τη διευθέτηση των οικονομικών, προτείνοντας τρόπους διακανονισμού. Φροντίζει για την αποστείρωση των εργαλείων και την απολύμανση των χώρων του ιατρείου.

Επιμορφώνεται τακτικά για θέματα που άπτονται της καθημερινότητας του ιατρείου.
 

DSC 5378

Φραντζέσκα Γούλα 

Είναι Απόφοιτος Νοσηλευτικής και Φοιτήτρια Οδοντιατρικής ΕΚΠΑ , φροντίζει για την τήρηση των ραντεβού και την ομαλή ροή τους στην καθημερινότητα του ιατρείου.

Έχει την ευθύνη των υλικών στο ιατρείο αλλά επιμελείται επίσης των οικονομικών θεμάτων.

Αναλαμβάνει να εξηγήσει και να διαφωτίσει σε θέματα τήρησης της στοματικής υγιεινής καθώς και για την φροντίδα των κινητών και ακίνητων μηχανισμών. Επίσης είναι υπεύθυνη κατασκευής των κινητών μηχανισμών των ασθενών

Επιμορφώνεται συνεχώς για θέματα διαχείρισης ιατρείου και ασθενών.

Η Φιλοσοφία μας

Φιλοδοξία του ιατρείου είναι να καλύψει τις ανάγκες των ασθενών του για ορθοδοντική θεραπεία με όσο το δυνατόν ποιοτικότερες και υψηλών προδιαγραφών ιατρικές υπηρεσίες.

Για το λόγο αυτό, ο ορθοδοντικός σας φροντίζει να βρίσκεται πάντοτε στο επίκεντρο των επιστημονικών εξελίξεων και των νέων τεχνικών στις ορθοδοντικές θεραπείες λαμβάνοντας μέρος είτε ως ομιλητής είτε ως συμμετέχων σε επιστημονικές ημερίδες και σε συνέδρια σε όλο τον κόσμο.

Παράλληλα, δημιουργήθηκε ένας χώρος μοντέρνος και σύγχρονος ώστε να είναι ευχάριστος, όπως και απόλυτα λειτουργικός για τον ασθενή. Υψηλότατα επίπεδα υγιεινής συνοδεύουν τις θεραπείες οι οποίες στόχο έχουν να προσφέρουν όμορφα χαμόγελα αλλά συνάμα και σωστή λειτουργία του στοματογναθικού συστήματος.

Οι θεραπείες αφορούν: τόσο στους μικρούς μας ασθενείς που για μια ζωή θα τους συντροφεύει η υγεία και η καλαισθησία των όμορφων δοντιών όσο και στους ενήλικες που αποφασίζουν να χαρίσουν στον εαυτό τους την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά που προσφέρει ένα ωραίο χαμόγελο.

Στόχος μας είναι:

 • Ένα άριστο αισθητικά χαμόγελο για τον ασθενή, που συχνά για να επιτευχθεί απαιτείται και η συνεργασία διαφόρων ειδικοτήτων, όπως του οδοντιάτρου, του περιοδοντολόγου, του προσθετολόγου και του γναθοπροσωπικού και στοματικού χειρουργού.
 • Αποφυγή εξαγωγής δοντιών, όπου βέβαια αυτό είναι δυνατόν.
 • Ο χρόνος θεραπείας να είναι ο συντομότερος δυνατός πάντα όμως σε σχέση με την ποιότητα του αποτελέσματος.

Εξάλλου, ας μην ξεχνάμε πως ομορφαίνοντας το χαμόγελο και το πρόσωπό των ασθενών μας, ταυτόχρονα προσδίδουμε αυτοπεποίθηση και σιγουριά στην προσωπικότητά τους!

Περισσότερα: Η Ομάδα μας

Video Gallery

Video Gallery

Δείτε video σχετικά με τις μεθόδους ορθοδοντικής θεραπείας, ενημερωθείτε και εγγραφείτε για όλα τα νεώτερα στο κανάλι μας στο youtube.

Video

Σχετικά με Invisalign

ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑΚΙΑ;

TIps & Tricks

Περισσότερα: Video Gallery

Το Ιατρείο Μας

Panorama 4

Το Ιατρείο μας

Το Ιατρείο μας λειτουργεί καθημερινά από τις 13:00 εως τις 21:00 σε έναν μοντερνο και λειτουγικό χώρο στην κεντρική πλατεία του Περιστερίου, Εθνικής Αντιστάσεως 7, δίπλα στο σταθμό του Μετρό "ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ" και είναι φτιαγμένος ωστε να είναι φιλικός για τα παιδιά, με πολλά παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους στην αίθουσα αναμονής αλλά και ψυχαγωγία μέσω των βιβλίων τόσο για μικρούς όσο και για τους μεγάλους επισκέπτες μας.

 • DSC 5230
 • DSC 5241

  DSC 5241

 • DSC 5255

  DSC 5255

 • DSC 5288

  DSC 5288

 • DSC 5291

  DSC 5291

 • DSC 5284
 • DSC 5278

  DSC 5278

 • DSC 5316

  DSC 5316

 • DSC 5308

DSC 5346

Lorem Ipsum

ειδικός ορθοδοντικός

Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Ορθοδοντική στο Justus Liebig University Giessen πανεπιστήμιο της Γερμανίας δίπλα στους πρωτοπόρους και διακεκριμένους καθηγητές της Ορθοδοντικής, Prof. H. Pacherz και Prof. Dr. S. Ruf.,

DSC 5378

Lorem Ipsum

ειδικός ορθοδοντικός

Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Ορθοδοντική στο Justus Liebig University Giessen πανεπιστήμιο της Γερμανίας δίπλα στους πρωτοπόρους και διακεκριμένους καθηγητές της Ορθοδοντικής, Prof. H. Pacherz και Prof. Dr. S. Ruf.

Η Φιλοσοφία μας

Φιλοδοξία του ιατρείου είναι να καλύψει τις ανάγκες των ασθενών του για ορθοδοντική θεραπεία με όσο το δυνατόν ποιοτικότερες και υψηλών προδιαγραφών ιατρικές υπηρεσίες.

Για το λόγο αυτό, ο ορθοδοντικός σας φροντίζει να βρίσκεται πάντοτε στο επίκεντρο των επιστημονικών εξελίξεων και των νέων τεχνικών στις ορθοδοντικές θεραπείες λαμβάνοντας μέρος είτε ως ομιλητής είτε ως συμμετέχων σε επιστημονικές ημερίδες και σε συνέδρια σε όλο τον κόσμο.

Παράλληλα, δημιουργήθηκε ένας χώρος μοντέρνος και σύγχρονος ώστε να είναι ευχάριστος, όπως και απόλυτα λειτουργικός για τον ασθενή. Υψηλότατα επίπεδα υγιεινής συνοδεύουν τις θεραπείες οι οποίες στόχο έχουν να προσφέρουν όμορφα χαμόγελα αλλά συνάμα και σωστή λειτουργία του στοματογναθικού συστήματος.

Οι θεραπείες αφορούν: τόσο στους μικρούς μας ασθενείς που για μια ζωή θα τους συντροφεύει η υγεία και η καλαισθησία των όμορφων δοντιών όσο και στους ενήλικες που αποφασίζουν να χαρίσουν στον εαυτό τους την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά που προσφέρει ένα ωραίο χαμόγελο.

Στόχος μας είναι:

 • Ένα άριστο αισθητικά χαμόγελο για τον ασθενή, που συχνά για να επιτευχθεί απαιτείται και η συνεργασία διαφόρων ειδικοτήτων, όπως του οδοντιάτρου, του περιοδοντολόγου, του προσθετολόγου και του γναθοπροσωπικού και στοματικού χειρουργού.
 • Αποφυγή εξαγωγής δοντιών, όπου βέβαια αυτό είναι δυνατόν.
 • Ο χρόνος θεραπείας να είναι ο συντομότερος δυνατός πάντα όμως σε σχέση με την ποιότητα του αποτελέσματος.

Εξάλλου, ας μην ξεχνάμε πως ομορφαίνοντας το χαμόγελο και το πρόσωπό των ασθενών μας, ταυτόχρονα προσδίδουμε αυτοπεποίθηση και σιγουριά στην προσωπικότητά τους!

Περισσότερα: Το Ιατρείο Μας

Ψηφιακό Ιατρείο

Ψηφιακό Ιατρείο σημαίνει...

 • Digital Office 6

  Η τεχνολογία στην υπηρεσία του χαμόγελου

  Το ιατρείο εξοπλίζεται συνεχώς με νέα ψηφιακά εργαλεία. Προσπαθούμε έτσι να ενσωματώσουμε νέες τεχνολογίες στη υπηρεσία του ασθενή. Θέλουμε να προσφέρουμε τις καλύτερες θεραπείες με βέλτιστα αποτελέσματα.

 • Digital Office 2

  Άνετη και θετική εμπειρία

  iTero: Ο ψηφιακός σαρωτής iTero αποτυπώνει γρήγορα και με ακρίβεια δόντια και μαλακούς ιστούς στο στόμα. (Είναι ακίνδυνος καθώς χρησιμοποιεί το φως και όχι ακτινοβολία). Γρήγορο και χωρίς τη δυσανεξία των κλασσικών αποτυπωμάτων. Με τον ψηφιακό σαρωτή γρήγορα η λήψη αποτυπωμάτων έχει μετατραπεί σε μια άνετη και θετική εμπειρία…

 • Digital Office 3

  Άποψη με την πρώτη ματιά

  Τα ψηφιοποιημένα εκμαγεία δίνουν τη δυνατότητα να μελετήσουμε και να συζητήσουμε τόσο δια ζώσης όσο και από απόσταση οποιοδήποτε θέμα αφορά τις αποτυπωμένες περιοχές. Επίσης γίνονται εύκολα και γρήγορα οι προσομοιώσεις των θεραπειών (simulations), δηλαδή, σχεδιάζουμε και προβλέπουμε από την αρχή ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Ρωτήστε μας σχετικά

 • Digital Office 4

  Online συνεδρίες

  Μπορούμε να συζητήσουμε online με τους ασθενείς κάνοντας ένα ραντεβού χωρίς την φυσική τους παρουσία στο χώρο χρησιμοποιώντας τα ψηφιακά "εργαλεία".

 • Digital Office 1

  Smile view

  "Δοκίμασε" σε 60'' το νέο σου χαμόγελο! Στο ιατρείο μας θα βρεις το σχετικό ενημερωτικό έντυπο, σκανάρεις το QR code, ανεβάζεις μια selfie και το software σου δείχνει το νέο σου χαμόγελο μετά την θεραπεία. Εναλλακτικά ακολούθησε το link: Το νέο μου χαμόγελο!

 • Digital Office 5

  Οικονομία και ασφάλεια με ψηφιοποίηση των αρχείων

  Η ψηφιοποίηση των αρχείων των ασθενών επιτρέπει την αποθήκευση τους αλλά και την διαχείριση τους προς όφελος του ασθενή αλλά και του περιβάλλοντος. (ΦΥΛΑΞΗ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΜΕΓΕΘΟΣ-ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ)

Περισσότερα: Ψηφιακό Ιατρείο