Διαβάστε δημοσιεύσεις σε περιοδικά και εφημερίδες που κατά καιρούς φιλοξενούν άρθρα του Ορθοδοντικού Κωνσταντίνου Μάρκου.

Χρειάζεται το παιδί μου ορθοδοντική θεραπεία; Ποτέ πρέπει να ανησυχώ;

xreiazete to paidi mou orthodontikiΔιαβάστε το άρθρο του Ορθοδοντικού Κωνσταντίνου Μάρκου στο Περιοδικό "Δυτικές Ματιές" για το πότε χρειάζεται το παιδί ορθοδοντική θεραπεία και πότε πρέπει ένας γονιός να ανησυχήσει και να επισκεφθεί με το παιδί του τον ορθοδοντικό;

Χρειάζεται το παιδί μου ορθοδοντική θεραπεία; Ποτέ πρέπει να ανησυχώ;

Ορθοδοντική για ίσια δόντια και όμορφα χαμόγελα για όλους

orthodontiki-gia-Isia-dontia-kai-omorfo-xamogeloΔιαβάστε το άρθρο του Ορθοδοντικού Κωνσταντίνου Μάρκου, στο περιοδικό free press ΔΥΤΙΚΕΣ ΜΑΤΙΕΣ που αφορά την ορθοδοντική θεραπεία, πότε τα παιδιά ξεκινούν την ορθοδοντική, ποιες είναι οι μέθοδοι ορθοδοντικής και τι γίνεται στις περιπτώσεις ενηλίκων που χρειάζονται ορθοδοντική θεραπεία

Ορθοδοντική για ίσια δόντια και όμορφα χαμόγελα για όλους

Εισαι ενηλικας και χρειαζεσαι σιδερακια; Χαμογελασε ελευθερα γιατι τωρα δε φαινεται τιποτα..

Αναρωτιέσαι πώς γίνεται και όλοι οι διάσημοι έχουν αστραφτερό χαμόγελο και ολόισια δόντια; Νομίζεις πως η φύση στάθηκε γενναιόδωρη μόνο σε εκείνους; Μήπως θα θελες και εσύ να χαμογελάσεις επιτέλους άφοβα και χωρίς να ντρέπεσαι; 

Σήμερα, η εξέλιξη και οι δυνατότητες της ορθοδοντικής δίνουν λύσεις και στον ενήλικα ασθενή και υπόσχονται να αποκαταστήσουν το πρόβλημα των «στραβών δοντιών» χαρίζοντας αυτοπεποίθηση και επιτυχίες. Και μάλιστα, χωρίς να επηρεάσουν αρνητικά την αισθητική του καθ' όλη τη διάρκεια της θεραπείας! Αλλά πως γίνεται αυτό;

Τρόποι θεραπείας

Περισσότερα...Εισαι ενηλικας και χρειαζεσαι σιδερακια; Χαμογελασε ελευθερα γιατι τωρα δε φαινεται τιποτα..

Γλωσσικη Ορθοδοντικη

 

Διαβάστε το άρθρο του Ορθοδοντικού Κωνσταντίνου Μάρκου, στο περιοδικό madame FIGARO που μας μιλάει για τις «αόρατες μεθόδους ορθοδοντικής» απευθυνόμενος σε όλους όσους αναζητούν θεραπεία, αλλά δεν μπορούν να φανταστούν τον εαυτό τους με ορατά σιδεράκια.

Γλωσσική Ορθοδοντική.

Ορθοδοντικη µε απλα λογια και για ολους

Διαβάστε το άρθρο του Ορθοδοντικού Κωνσταντίνου Μάρκου στο περιοδικό "Άπειρος Χώρα" και ενημερωθείτε για όσα προσφέρει η Ορθοδοντική στο σύγχρονο άνθρωπο.

Ορθοδοντική με απλά λόγια και για όλους.

Οταν το ροχαλητο δεν ειναι μονο ενοχλητικο

 

Διαβάστε το άρθρο του Ορθοδοντικού Κωνσταντίνου Μάρκου στο Περιοδικό "Δυτικές Ματιές" για το ενοχλητικό ροχαλητό και ενημερωθείτε για τη σπουδαιότητα του ύπνου και όλες τις προϋποθέσεις ώστε το άτομο να ξεκουράζεται πραγματικά κατά τη διάρκειά του.

Όταν το ροχαλητό δεν είναι μόνο ενοχλητικό.

Το μυστηριο των «στραβων δοντιων»

 

 

 Διαβάστε το άρθρο του Ορθοδοντικού Κωνσταντίνου Μάρκου στο Περιοδικό "Δυτικές Ματιές" για τα στραβά δόντια και ενημερωθείτε για το ποιοι παράγοντες εμπλέκονται στην δημιουργία τους και πως μπορούμε να έχουμε ένα όμορφο χαμόγελο!

Το μυστήριο των «στραβών δοντιών».

7+1 Απαντησεις για την Ορθοδοντικη στα Παιδια

 

Διαβάστε το άρθρο του Ορθοδοντικού Κωνσταντίνου Μάρκου στο Περιοδικό "Δυτικές Ματιές" για την ορθοδοντική στα παιδιά, πότε πρέπει να ξεκινάει και όλες τις απαντήσεις για τα ερωτήματα που απασχολούν τα παιδικά χαμόγελα!

7+1 Απαντησεις για την Ορθοδοντικη στα Παιδια

orthodontiki.com.gr . All rights reserved.