Ψηφιακό Ιατρείο σημαίνει...

Digital Office 6 2b10098d

Η τεχνολογία στην υπηρεσία του χαμόγελου

Το ιατρείο εξοπλίζεται συνεχώς με νέα ψηφιακά εργαλεία. Προσπαθούμε έτσι να ενσωματώσουμε νέες τεχνολογίες στη υπηρεσία του ασθενή. Θέλουμε να προσφέρουμε τις καλύτερες θεραπείες με βέλτιστα αποτελέσματα.

Digital Office 2 C26510f6

Άνετη και θετική εμπειρία

iTero: Ο ψηφιακός σαρωτής iTero αποτυπώνει γρήγορα και με ακρίβεια δόντια και μαλακούς ιστούς στο στόμα. (Είναι ακίνδυνος καθώς χρησιμοποιεί το φως και όχι ακτινοβολία). Γρήγορο και χωρίς τη δυσανεξία των κλασσικών αποτυπωμάτων. Με τον ψηφιακό σαρωτή γρήγορα η λήψη αποτυπωμάτων έχει μετατραπεί σε μια άνετη και θετική εμπειρία…

Digital Office 3 635c9418

Άποψη με την πρώτη ματιά

Τα ψηφιοποιημένα εκμαγεία δίνουν τη δυνατότητα να μελετήσουμε και να συζητήσουμε τόσο δια ζώσης όσο και από απόσταση οποιοδήποτε θέμα αφορά τις αποτυπωμένες περιοχές. Επίσης γίνονται εύκολα και γρήγορα οι προσομοιώσεις των θεραπειών (simulations), δηλαδή, σχεδιάζουμε και προβλέπουμε από την αρχή ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Ρωτήστε μας σχετικά

Digital Office 4 B2120610

Online συνεδρίες

Μπορούμε να συζητήσουμε online με τους ασθενείς κάνοντας ένα ραντεβού χωρίς την φυσική τους παρουσία στο χώρο χρησιμοποιώντας τα ψηφιακά "εργαλεία".

Digital Office 1 Fa5e9b85

Smile view

"Δοκίμασε" σε 60'' το νέο σου χαμόγελο! Στο ιατρείο μας θα βρεις το σχετικό ενημερωτικό έντυπο, σκανάρεις το QR code, ανεβάζεις μια selfie και το software σου δείχνει το νέο σου χαμόγελο μετά την θεραπεία. Εναλλακτικά ακολούθησε το link: Το νέο μου χαμόγελο!

Digital Office 5 132b82fe

Οικονομία και ασφάλεια με ψηφιοποίηση των αρχείων

Η ψηφιοποίηση των αρχείων των ασθενών επιτρέπει την αποθήκευση τους αλλά και την διαχείριση τους προς όφελος του ασθενή αλλά και του περιβάλλοντος. (ΦΥΛΑΞΗ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΜΕΓΕΘΟΣ-ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ)