Η Φιλοσοφια μας

Φιλοδοξία του ιατρείου είναι να καλύψει τις ανάγκες των ασθενών του για ορθοδοντική θεραπεία με όσο το δυνατόν ποιοτικότερες και υψηλών προδιαγραφών ιατρικές υπηρεσίες. 

Για το λόγο αυτό, ο ορθοδοντικός σας φροντίζει να βρίσκεται πάντοτε στο επίκεντρο των επιστημονικών εξελίξεων και των νέων τεχνικών στις ορθοδοντικές θεραπείες λαμβάνοντας μέρος είτε ως ομιλητής είτε ως συμμετέχων σε επιστημονικές ημερίδες και σε συνέδρια σε όλο τον κόσμο. 

Image

Παράλληλα, δημιουργήθηκε ένας χώρος μοντέρνος και σύγχρονος ώστε να είναι ευχάριστος, όπως και απόλυτα λειτουργικός για τον ασθενή. Υψηλότατα επίπεδα υγιεινής συνοδεύουν τις θεραπείες οι οποίες στόχο έχουν να προσφέρουν όμορφα χαμόγελα αλλά συνάμα και σωστή λειτουργία του στοματογναθικού συστήματος.

Οι θεραπείες αφορούν:

  • τόσο στους μικρούς μας ασθενείς που για μια ζωή θα τους συντροφεύει η υγεία και η καλαισθησία των όμορφων δοντιών 
  • όσο και στους ενήλικες που αποφασίζουν να χαρίσουν στον εαυτό τους την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά που προσφέρει ένα ωραίο χαμόγελο.

Στόχος μας είναι:

  • Ένα άριστο αισθητικά χαμόγελο για τον ασθενή, που συχνά για να επιτευχθεί απαιτείται και η συνεργασία διαφόρων ειδικοτήτων, όπως του οδοντιάτρου, του περιοδοντολόγου, του προσθετολόγου και του γναθοπροσωπικού και στοματικού χειρουργού.
  • Αποφυγή εξαγωγής δοντιών, όπου βέβαια αυτό είναι δυνατόν.
  • Ο χρόνος θεραπείας να είναι ο συντομότερος δυνατός πάντα όμως σε σχέση με την ποιότητα του αποτελέσματος.

Εξάλλου, ας μην ξεχνάμε πως ομορφαίνοντας το χαμόγελο και το πρόσωπό μας των ασθενών μας ταυτόχρονα προσδίδουμε αυτοπεποίθηση και σιγουριά στην προσωπικότητά τους!

  • Δημιουργήθηκε στις